CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Saturday, 8 November 2008

Princess Zakirah & Zahirah

Kisahnya angah along memang dah lama beli baju-baju ni, selalu main dressing up di rumah. Biasa la...budak pompuan. Dah lama mintak nak posing dengan baju ni. Tapi mama asyik busyyyyy je. Suatu hari temankan mama buat antenatal checkup di hospital. Doktor kata mama kena operate nak bersalinkan Zalifah. Balik hospital, lepas solat mama terus ajak posing di Universiti, masa tu belakang rumah je U nya. Mama kata nanti kalau dah ada baby mama lagi busy...... inilah gambar-gambar kami ....













1 comments:

UnGu VioLeT said...

cuteeeeeeeee sgt2 la adik Kak Mar yg dua org nie.. love you lotsss...