CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Saturday, 22 November 2008

Get well soon...

Minggu ni minggu tak sihat bagi kami sekeluarga.Bermula hari Isnin dan selasa twin tak pergi school sebab angah demam, hari selasa dan rabu pulak mama tak keje sebab zalifah pulak demam, hari khamis semua macam ok...tapi start jumaat abah pulak tak sihat, malamnya zalifah demam semula dan hari ni mama pulak rasa tak sihat badan. Selsema meleleh-leleh, badan sakit2, mata rasa panas semacam je. Memang musim kat sini. Bukan family kami je yang kena. Boleh katakan kebanyakan orang kena. Lepas satu keluarga satu keluarga yang kena. Kat sini tak de klinik swasta macam kat Malaysia. Anytime sakit boleh pergi. Ada satu klinik NHS, itu pun kena buat appoinment dulu. Kekadang buat appoinmentnya pagi, petang atau esoknya baru dapat jumpa doktor. Itu pun kalau request nak jumpa doktor, kalau tak jumpa practice nurse je. Kalau ikutkan tak larat gak nak ngadap komputer tika ni. Tapi memandangkan zalifah dah tidur tadi dan kalau mamanya baring di katil for sure dia pun terlolap sama, maka aku sabar-sabarkan diri untuk landing semula. Bukan apa...biasanya zalifah kalau terlebih tidur dia akan berjaga malam dan kami pun tak lena dibuatnya. Moga-moga tak berlarutan dan Semoga Allah mengurniakan kesihatan buat kami sekeluarga. Ameen....

4 comments:

UnGu VioLeT said...

semoga cepat sembuh akak sekeluarga.. patutla tadi, akak takde kat usrah yer.. apepun, mar doakan akak cepat sembuh.. slm cyg selalu dr mar..

hnyhar said...

semoga cenpat puliha dr kesakitan demam2 tu..mungkin pertukaran musim buatkan ramai org demam2 kot akak..

hnyhar said...

alamaakk..dah publish br sedar ada typo error..keypad laptop ni sengal sket kak..maaf ye..

SHAFAKUMULLAH...

nar said...

thanks mar n nani atas doa kalian.Harini dah semakin ok.esok pun cuti, so dpt rehat lagi....thanks again.