CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Monday, 10 November 2008

Malam yang dingin


Hari ni sejuknya makin terasa pulak. Walau duduk kat dalam rumah sejuknya terasa menyucuk-nyucuk sampai ke tulang. Malam ni suhu di luar rumah mencecah 4 darjah celcius manakala suhu dalam rumah mencecah 11 darjah celcius.So abang pasang unggun api di ruang tamu rumah. selesa la s ikit rasanya, suhu dalam rumah naik sampai 16 darjah celcius dan waktu tu macam-macam boleh buat. Masa tu la letakkan zalifah di lantai, abang baca buku, angah along pula siapkan homework mereka dan aku sekadar pemerhati......



Radio controlled time untuk mengukur suhu dalam dan luar rumah



uh...lega tak yah pakai jacket tebal



bebas bermain

4 comments:

azlina said...

Salam buat ipar, biras dan anakanda2......Dah tengok blog, tapi baru sempat browse through belum sempat nak lihat satu satu.
Nak komen satu perkara.....akan lebih interesting kalao dapat tukar colour background yg hitam tu to something yg lebih cerah dan ceria. Kena pulak yg dok baca ni pulak, matanya ada rabun dekat dan juga rabun jauh, jenuh jugak dok belek tulisan2 yg gelap warnanya....
Tp kalao nak buat dua version colour pun boleh jugak kot2 ada yg prefer color gelap....

UnGu VioLeT said...

cuteenye zalifah.. tak kurang si kembar jgk..

nar said...

thanks k.long.....actually sebelum ni backgroundnya colour pink. Sebulan gak cari b.ground hitam yg I b'kenan ni tau. Tapi tak pe special utk mereka yg ada masalah dgn mata,InsyaAllah, ada masa mak ude buat versi baru pulak...

nar said...

TQ K.mar....