CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Tuesday, 28 October 2008

Sepetang di musim luruh

Alhamdulillah, Autumn tahun ni kami berkesempatan merakamkan gambar-gambar kenangan di musim luruh. Tahun lepas nak pergi tapi bertangguh-tangguh, akhirnya winter menyusul. Yang tinggal hanyalah pokok-pokok yang dah togel daunnya berguguran.










Pemandangan di musim luruh memang cantik. Aku sukakannya, dengan daun-daun yang kekuningan dan ada yang keorengan dan kemerahan, bila kena cahaya mentari pemandangannya memang mengasyikkan. Sebahagian pokok pula sudah mula tinggal ranting-rantingnya sahaja.









Kebetulan semalam cuaca agak baik, sekejap hujan dan sekejap panas, tapi memang sejuk.... Di sebelah petangnya, tika ada mentari menyinar, kami sekeluarga pergi ke Universiti untuk bergambar. Dapatlah juga 3,4 keping sebelum hujan turun semula.











Petang jumaat lepas pula, hari pertama cuti sekolah, kami berkesempatan ke Highmead, hajatnya nak merakamkan gambar autumn juga....tapi pokok-pokoknya masih belum kekuningan. Ambilla juga gambar, kebetulan family Ustaz Razali dan kak Naha pun datang nak bergambar. Mar dan Qanita pun ada. Highmead memang jadi salah satu tempat menarik untuk merakamkan gambar ketika musim luruh. Mungkin disebabkan banggunannya dikelilingi banyak pokok menyebabkan pemandangan di situ menarik perhatian ramai.

















Inilah kenangan di musim luruh 2008......



2 comments:

UnGu VioLeT said...

lawa2 la gambar akak.. bile nak send gambar kat mar.. hehehe.. menyibula plak mar nie yer..

nar said...

thanks, dah send gambar yg kat h.mead tu.InsyaAllah,nanti send yg lain pulak k.