CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Monday, 21 June 2010

Horses @ carboot sale

First time sampai ke carboot cardigan sabtu 2 minggu lepas.....agak besar juga carbootnya dan yang penting free car park. So kalau tak de barang yang nak di beli pun tak rasa rugi. Tapinya pernah ke pergi carboot tak beli apa-apa? ( pertanyaan untuk diri sendiri jer....huhuhu! ). Di carboot tu ada seekor kuda dan anak kuda yang menunggu untuk ditunggangi. Dengan bayaran GBP2 untuk satu pusingan rasanya ok la untuk menggembirakan hati anak-anak. Si kembar ni pantang jumpa kuda, mesti teringin nak naik. Last naik kuda masa di Egypt tahun lepas. Dari Malaysia lagi, masa twin 3,4 tahun dah start naik kuda di Tasik Titiwangsa....selalu juga kami ke sana. Zalifah....mula-mula nampak macam takut-takut, tapi bila dah naik ok jer. Cuaca pada hari tu pun sangat cantik. So hari tu tiga beradik ni meronda pusing-pusing carboot naik kuda....




2 comments:

fa10 said...

beraninya anak2 kak iza...
awla n uzma x prnah didedahkan pun...
blh la try nnt...

nar said...

Mula-mula dulu takut2 juga macam Zalifah sekarang ni. Bila tengok budak2 lain tunggang kuda baru dia pun minta nak cuba. Sekarang, pantang tengok kuda.....mesti nak naik.