CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Tuesday, 3 March 2009

KDUK: Day 5 part 1 Jejak di bumi Anbiya' 23 Jan 2009

Hari ke lima kami menjejaki Makrod Al Qaherah ad-dauli lil kitab (International book fair). Inilah tujuan utama datang ke Cairo, Egypt sebenarnya. Memang besar book fair ni, patut la orang2 yang pergi tahun lepas kata jalan kat situ 2 minggu pun tak habis. Kami hanya pergi ke kedai yang publish buku kanak2 je. Sempat pergi ke 4,5 buah kedai je dan beli beberapa set buku cerita kanak2 in Arabic. Kemudian solat dan makan sebelum naik train pusing2 dalam kawasan makrod. Kemudian kami ke CITY STAR.



2 comments:

PrinCeSs NuR said...

laa..ade blog rupenye! :)

nar said...

ada la juge...tapi tak secanggih blog awak....auntie baru bertatih, awak dah berlari....