CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Monday, 12 January 2009

n3 untuk ct

Walaupun cuaca haritu sejuk, aku gagahi juga untuk menziarahi keluarga Dr.Asri yang baru berpindah ke rumah sewanya di Pekan Lampeter. Kebetulan hari tu dapat cuti kerja free sebab heater kat Sekolah menengah tu rosak. Hajatnya nak berziarah pada hari Isnin tu tapi memandangkan balik dari rumah kak na pun dah petang, dan petang tu jugak ada tetamu datang ke rumah, so hajat untuk berziarah terpaksa ditunda keesokannya. Selepas twin balik sekolah baru keluar rumah. Kalau tak pergi sama dia bising pulak nanti tak ikut. So berikut beberapa keping gambar especially gambar Dihyah khusus buat tatapan ct. Dihyah dan Talhah je ada dalam gambar , 2 orang lagi girls tak nak join, tengah makan. Moga terubat sikit kerinduan Mak Langnya........


2 comments:

ms ct said...

salam.....
kak terima kasih banyak-banyak...
alhamdullilah balik nanti boleh tunjuk kat MIL n FIL....terima kasih...

nar said...

Waa'laikumussalam,

ok siti, you almost welcome...salam buat semua.