CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Thursday, 11 December 2008

School Concert


Sejak sebulan lalu angah along sibuk practice song untuk konsert di sekolahnya. Konsert selama 2 malam tu diadakan di sekolah menengah memandangkan dewan sekolah menengah lebih besar dan selesa. Sebahagian anak-anak Malaysia yang lain pun turut ambil bahagian. Pelbagai persembahan dipersembahkan. Terhibur tengok gelagat anak-anak kecil memperagakan pakaian dan bakat masing-masing.

Nasrullah dan Nasruddin

Mariyyah Munawwarah

Hadif Hannan



Iman Hannan dan Mardhiyyah

Nabiha Hannan


7 comments:

ms ct said...

salam
kakak ni duduk dekat ngan rumah dr asri ke?

nar said...

Actually dr Asri masih lagi dalam proses mencari rumah sewa. Untuk sementara dia masih lagi tgl di rmh sahabat kami di Lampeter.Kalau nak tahu perkembangan dia sekeluarga email akak di narzar76@yahoo.com

CikguZue said...

salam,
amboi diam2 dah ada blog sendirik...hehehe...minta izin linkkan blog iza,k dan jugak nak copy gambo2 masa korban. byk yg akak tak sempat snap.

nar said...

salam
ok cikgu zue....no problemmmm

UnGu VioLeT said...

amboi2.. bergaya sakan anak dara Puan Nahariah yg sorang tuh erk!! :) sape lg klu bukan Nabihah..

anyway, thanks buatkan mar bubur kak..

nar said...

biasa la...nabiha...
macam yang omak nya ceriter...

sama-sama, harap mar dah sihat sepenuhnya.

APEACE said...

salam kak iza..erm apis punmintal sorry hehehe..senarnye terkenang2 n teringat2 suasane kat sane ...rase nak balik balik je..tp ape kan daye..akak n abg sihat..along angah..inagt apis lg x??..