CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Friday, 3 December 2010

Sledge @ Brecon

Bermain sledge di Brecon mountain pada ahad lepas 28 Nov.2010. Saja ke sana meninjau-ninjau ketebalan snow di Brecon. Tambah pulak cuaca cantik pada haritu, memang sesuai untuk bergambar. Kombinasi warna biru dan putih salji yang menawan........


Angah along nun jauh di puncak bukit
Mama tunggu kat bawah!


Bersedia untuk ke atas semula.....
Zalifah pun excited main sledge

now....abah n mama turn!....zalifah still nak tumpang....


along angah yang masih tak penat dan tak puas main....



pipi Zalifah yang merah kesejukan.....huhuhu...

4 lapisan warna.......coklat, hijau, putih dan biru.....saujana mata memandang! pemandangan pokok pine, salji dan awan dari puncak Brecon mountain.


2 comments:

fa10 said...

jaket along n angah tu menaikkan seri gambar...
enjoy winter terakhir!

nar said...

baju ni mmg dibeli khas untuk main snow terakhir ni, main sakan dorang masa ni, alhamdulillah baju ni tahan sejuk....tu yg enjoy...